Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Απογείωσε την εμφάνισή σου και προστάτεψε τα μαλλιά σου με ένα μαντίλι - 5 + 1 λόγοι και πολλοί τρόποι να το χρησιμοποιήσεις



   Είτε βρίσκεσαι στην παραλία ή κάνεις βόλτα στην πόλη, αλλά ακόμη και στη δουλειά ή σε μια βραδινή έξοδο, ένα μαντίλι στα μαλλιά είναι από τα αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου, χαρίζοντας στιλ ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο.

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ.

  1. Προστατεύει τα μαλλιά, και το κεφάλι γενικότερα, από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες: τον χειμώνα από το κρύο και το καλοκαίρι από την υπερβολική έκθεση στην βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.
  2. Όλοι έχουμε μια bad hair day! Είναι μια πολύ βολική και έξυπνη λύση για εκείνες τις ημέρες που τα μαλλιά σου δεν είναι όπως τα θέλεις: φριζάρουν, είναι θαμπά, ή δεν στρώνουν ό,τι και να τους κάνεις.
  3. Γλιτώνεις κόπο, χρόνο, ακόμη και χρήματα, αποφεύγοντας το καθημερινό λούσιμο, το ίσιωμα ή το φορμάρισμα και τα σκληρά προϊόντα styling.
  4. Επιπλέον, προστατεύεις την υγεία των μαλλιών σου, αφού ξέρεις ότι το καθημερινό λούσιμο και το συνεχές styling είναι ό,τι χειρότερο για τα μαλλιά.
  5. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις φορές που έχεις καλυμμένα τα μαλλιά σου για κάνεις παράλληλα μια βαθιά περιποίηση σε όλο το τριχωτό του κεφαλιού σου. Άπλωσε στα μαλλιά σου ένα φυτικό έλαιο ή μια μάσκα βαθιάς θρέψης και κάλυψέ τα με ένα εντυπωσιακό τουρμπάν. Θα θρέψει τα μαλλιά σου σε βάθος, θα ανακουφίσει το τριχωτό του κεφαλιού σου τις ώρες που εσύ θα απολαμβάνεις την βόλτα σου, ενώ κανείς δεν θα καταλάβει ότι κάτω από το στιλάτο μαντίλι σου εσύ φροντίζεις για την υγεία των μαλλιών σου!


Είτε, λοιπόν, σου αρέσει το vintage style, είτε το boho, είτε προτιμάς πιο εξωτικές και ethnic πινελιές στο ντύσιμό σου, δεν έχεις παρά να διαλέξεις το μαντίλι που σου ταιριάζει, ακόμη και να φτιάξεις εύκολα ένα δικό σου με ένα κομμάτι ύφασμα της αρεσκείας σου (τόσο απλά!), και να το δέσεις στα μαλλιά σου ανάλογα με τη διάθεσή σου ή το προσωπικό σου στιλ. 

 

Δεν έχει σημασία αν έχεις μακριά ή κοντά μαλλιά! Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να το δέσεις στα μαλλιά σου.

   Tips:

  • Διάλεξε ένα ύφασμα που να μην γλιστράει από τα μαλλιά.
  • Μερικές φορές θα χρειαστεί να το στερεώσεις με μερικά τσιμπιδάκια.
  • Αν έχεις μακριά μαλλιά θα χρειαστεί να τα δέσεις ελαφρά με ένα λαστιχάκι.
  • Συμπλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή ένα statement κολιέ και είσαι έτοιμη! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου